Skills that matter
Skills that matter

21st Century Skills Training & Coaching

Ontwikkel vaardigheden die er écht toe doen

Ben jij een high-potential, zelfstandige ondernemer, manager of L&D verantwoordelijke die op zoek is naar serieuze groei en ontwikkeling? Dan ben je bij CS Workx aan het juiste adres! Wij zijn vastberaden om jou en je team te helpen met onze leer- en ontwikkelingstrajecten.

In deze razendsnelle 21e-eeuwse wereld draait alles om leidinggeven, communiceren, samenwerken en netwerken. En laten dat nou precies onze kernthema's zijn! 

Wij zijn geen fan van saaie en ouderwetse trainingsmethoden. We willen dat leren een avontuur wordt, iets waar je echt enthousiast van wordt! Onze aanpak is gebaseerd op ervaringsgericht leren, omdat we geloven dat je het meest leert door actief deel te nemen en te experimenteren.

Onze trajecten zijn interactief, boeiend en uitdagend. We dagen je uit om uit je comfortzone te stappen en nieuwe vaardigheden te ontdekken en te ontwikkelen. En we beloven je, het zal niet alleen leerzaam zijn, maar ook gewoon ontzettend leuk! 

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe CS Workx jou en je team kan helpen met "Skills that matter". Samen zorgen we ervoor dat jouw leertraject een werkelijk succes wordt!

Initiatieven

The House of Coaching

The House of Coaching

The House of Coaching biedt professionele training en coaching aan voor leidinggevenden, managers, bedrijfsleiders en (zelfstandige) ondernemers.

Features
In-company Training
Open Training
CoachSteff

CoachSteff

CoachSteff biedt coaching in kader van professionele uitdagingen voor leidinggevenden, zelfstandigen en ondernemers 

Features
Business Coaching
Life Coaching
TogetherWorkx

TogetherWorkx

TogetherWorkx is een baanbrekend netwerk- en cocreatieconcept voor managers, freelancers en bedrijfsleiders.

Features
Netwerken
Samenwerken

Wat mensen vertellen…

Neem contact

Code
In samenwerking met